Ook in 2018 staan wij voor je klaar

Na de heerlijke kerstdagen, is het nu tijd om ons op te maken voor een mooi, nieuw en opnieuw goed jaar. Een jaar waarin wij wederom alles uit de kast zullen halen om jouw woondromen waar te maken.

Geen toeval

Ook in 2018 laten wij weer niks aan het toeval over. Ook komend jaar staan onze verkoopgaranties als een paal boven water. Net zoals de afgelopen jaren zijn wij 24 uur per dag bereikbaar (ContactGarantie), zetten wij jouw woning zo goed mogelijk in de schijnwerpers (PresentatieGarantie), verzorgen wij bezichtigingen buiten onze kantoortijden om als dat beter uitkomt (BezichtigingsGarantie), kun je op elk gewenst moment de samenwerking stopzetten (AnnuleringsGarantie) en houden wij je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop van je huis (TevredenheidsGarantie).

Stoelen of banken

Dat wij onze garanties daadwerkelijk waarmaken, steken wij niet onder stoelen of banken: op onze site staat duidelijk vermeld hoeveel woningen wij in een bepaalde periode hebben verkocht, hoe lang een verkooptraject gemiddeld duurt (ook ten opzichte van het (landelijk) gemiddelde van onze collega’s) en hoe wij onderhandelen. Dit laatste aan de hand van het zogenaamde onderhandelingresultaat, zeg maar het percentage dat ligt tussen de vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs.

Reviews

Daarnaast bieden wij alle ruimte aan reviews. Wij leggen al onze klanten een aantal vragen voor over onze dienstverlening. De resultaten hiervan publiceren wij online, zodat iedereen kan profiteren van de ervaringen van anderen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent, ook in 2018.

Veel woonplezier

Wij wensen iedereen dan ook een heel mooi nieuw jaar met veel woonplezier. Wanneer wij ergens bij kunnen helpen, zowel rond de ver- als aankoop van een huis, staan wij volledig voor je klaar. Neem dan contact op via onze site, via telefoon of loop gewoon bij ons binnen! Tot ziens.

 

Roos Schoehuijs
8

Mijn huis stond snel in de verkoop. Op maandag een gesprek, dinsdag foto's maken en donderdag aan het eind van de dag stond mijn huis al in de verkoop. Heel fijn dat de makelaar snapt dat ik mijn huis zo snel mogelijk online wilde hebben. Ze zijn ook ontzettend behulpzaam, alle vragen die ik heb worden keurig netjes beantwoord en er word advies gegeven over allerlei zaken.

Toon & Mary-Ann de Bont
10

Dick van Amsterdam en Wim Lambers zijn erg vriendelijk en persoonlijk. Ze tonen beiden interesse in het huis en communiceren uiterst effectief. Ze zijn altijd bereikbaar.

Arnold Monsfort
9

Fijn team, snel, deskundig, vrolijk, klantgericht, dienstvaardig

Lees meer
Terug
Recent bekeken