Dit hebben onze klanten ervaren...

Zwaan
7

Zeer correct in zijn afspraken

Renée Huijsman
10

Uitstekende begeleiding van dhr. Lambers! Hij houdt de voortgang goed in de gaten en bij stagnatie reageert hij direct. Hij is proactief bij het oplossen van problemen en zorgt dat alles voor elkaar komt. Mijn complimenten voor deze makelaar!

Saskia Meijer
8

Goede service. Snelle reactie.

Dhr. Van Daalen
10

Prima beoordeling en deskundige begeleiding. Van het begin af aan begeleid en juiste prijs/kwaliteit benoemd.

van Oosterom
8

We zijn tevreden zoals het tot nu toe loopt.

Erwin Kremers
8

Goed begeleid , nu nog een goede koper

Anoniem
9

Prettig contact en vlotte samenwerking. Zaken werden netjes, duidelijk en snel geregeld. Verstand van zaken en prettig in het contact. Kortom een betrokken makelaar.

Peter van Daalen
9

Deskundig advies Niet de duurste, maar ook niet het goedkoopst. Goede ontvangst en vriendelijk geholpen.

Niels Fakkeldij
10

Alles was meteen duidelijk en niet te zakelijk. Gewoon prettig

Desiree Duijsens
8

Prettig contact.

Anoniem
8

Zeer kundig, integer en prettig in de samenwerking. Goed bereikbaar. Wij zijn erg tevreden met de soepele en nette afhandeling en het kundige advies.

Peter de Knegt
8

Gewoon normale eerlijke makelaar ,professioneel zoals het eigenlijk hoort ,

John Beentjes
7

Prettig dat er snel duidelijkheid was over het tarief

Marc van Leeuwen
8

Ik heb 23 jaar geleden al via Van Amsterdam Makelaars een huis gekocht. De familie zaak bestaat nog steeds, we kennen ze. Dus voor de verkoop natuurlijk weer terug naar van Amsterdam Makelaars.

Aad de Graaf
8

Of ik echt tevreden ben, zie ik na de verkoop van mijn woning.

Hans Timmers
8

Een vlotte en prettige communicatie

Dhr. Castricum
10

De heer van Amsterdam kent de markt en is nauwkeurig in de berichtgeving naar koper en verkoper. Kortom, makelaardij van Amsterdam is aan te bevelen als een deskundig en betrouwbare makelaardij.

Cees Castricum
9

meedenken

Hanna Wahab - Hueting
10

Naast dat afspraken goed worden nagekomen denkt Van Amsterdam Makelaardij goed mee en is pro actief, maar altijd in overleg.

Anoniem
10

Ik kende deze makelaar van een eerdere transactie.Was toen al tevreden en nu weer.Er zijn goed afspraken te maken en de alles wordt eerlijk besproken. Ook erg prettig is dat ik alles in een persoonlijk dossier digitaal kan inzien.Dat heeft niet elke makelaar.

Anoniem
8

Prima service, alles wordt op tijd overlegd. Makelaar dacht constructief mee. Jarenlange lokale kennis hielp bij inschattingen, waarbij de markt natuurlijk ook niet tegen zat.

Anoniem
8

Contact met de makelaar is prima, ze houden je goed op de hoogte. Serviceverlening en advies is ook prima.

Anoniem
9

De makelaar heeft ons op een zeer deskundige en betrokken wijze geadviseerde en begeleid in het verkoop proces. Opvallend was de wijze waarop hij aandacht had voor onze vragen en voor de details. Bij bepaalde dilemma's nam hij de tijd om deze op een deskundige en rustige wijze met ons te bespreken.

Anoniem
10

Veel kennis over omgeving, bouw en waarde van de huizen in Castricum. Fijn in contact en denkt met je mee.

Siddhi Imming
10

Eerlijk en duidelijk, prettig contact.

Anoniem
10

Makelaar van Amsterdam en Wim Lambers zijn de meest kundige makelaars in Castricum en (gezien mijn vorige ervaringen) ook in heel Noord-Holland. Ze hebben zich 100% ingespannen om het huis verkocht te krijgen in een moeilijke situatie. Van Amsterdam Makelaars heeft extra inspanningen geleverd en ik kan deze makelaar 100% aanbevelen.

Roos Schoehuijs
8

Mijn huis stond snel in de verkoop. Op maandag een gesprek, dinsdag foto's maken en donderdag aan het eind van de dag stond mijn huis al in de verkoop. Heel fijn dat de makelaar snapt dat ik mijn huis zo snel mogelijk online wilde hebben. Ze zijn ook ontzettend behulpzaam, alle vragen die ik heb worden keurig netjes beantwoord en er word advies gegeven over allerlei zaken.

Meere
9

De makelaar was snel na een telefoontje aanwezig en gaf vervolgens zulke goede uitleg dat we direct met hem in zee zijn gegaan. Daarna was de communicatie snel en effectief. Ook de brochure zag er prima uit. De verkoop verliep zeer goed. Het appartement was razendsnel verkocht.

Anoniem
9

Wij hebben intensieve begeleiding gehad aan de voorkant van het verkooptraject, dus voordat het huis uiteindelijk in de verkoop is gegaan. Al onze vragen zijn adequaat en duidelijk beantwoord. In deze voorbereidende fase is alles heel goed voorbereid en zijn alle voor- en nadelen van de prijsstelling, en moment van werkelijk in de markt zetten van ons huis, samen bepaald. Het opvolgen van de waardevolle adviezen heeft er dan ook voor gezorgd dat ons huis 11 dagen later was verkocht. Dat in een markt die aantrekkend is, maar zeker niet overspannen, vinden wij dat een prima resultaat. Dat had ons zonder Van Amsterdam zeker niet gelukt.

Bart Res
7

Deze enquete lijkt wat voorbarig: het pand staat nog niet op Funda. Uitkomsten van de verkoop zullen bepalend zijn voor mijn eindoordeel

Anoniem
9

Goede communicatie vanaf het begin. Empatisch meedenken. Onderhandelingen serieus en adequaat. Bezichtingen en nabesprekingen correct. Tot heden zeer tevreden.

Alan Pijlman
9

Alle stappen worden zeer overwogen gedaan. Overwegingen worden duidelijk doorgenomen en gezamenlijk een besluit genomen.

Reijnders-Beentjes
8

Tevreden tot nu toe, loopt zoals ik had verwacht.

van Riessen
9

open contact; vakkundige en adequate benadering van zaken. Afspraak = afspraak

Elles Rodriques Garcia
8

Fijn contact en denkt met ons mee

Marjolein Hink
9

Het contact met de makelaars en het kantoor is goed. Tot op heden geen aan- en opmerkingen.

Anoniem
8

Van Amsterdam is een "what you see is what you get" makelaar. Niet alleen qua persoon, maar ook als het gaat om de verkoop van het huis. De foto's gaven het juiste beeld van ons huis. Geen groothoek, geen overdreven mooimakerij. Ook de tekst paste daar prima bij. Op deze manier worden de verwachtingen van met name potentiële kopers goed gemanaged en dat is ook wat bij ons past. De begeleiding verder was prima, evenals de communicatie. De makelaar stond open voor onze eigen inbreng, maar wist zijn adviezen tegelijkertijd goed over het voetlicht te brengen. Pluspunt: de standaard bouwtechnische keuring. Altijd fijn als een koper daar direct inzage in kan krijgen. Al met al een prima ervaring.

Pieter Jan Kraan
9

Goede voorlichting, zorgvuldigheid, deskundigheid

Marja Korsman
9

Mij huis is nog niet verkocht, dus dit is de beoordeling tot nu toe. Ik zou de makelaar alleen aanbevelen binnen Castricum, daar zijn ze het sterkst.

Anoniem
8

Prettige samenwerking. Goed overleg en communicatie. Reageert snel en is flexibel. Geeft deskundig advies.

Marja Anderton-Ter Heide
10

Mijn beoordeling is natuurlijk gebaseerd op de dienstverlening tot nu toe.

Olaf de Waal
8

Uitstekend, goed voorbereid en prettig in het contact

Moleman en Dijkstra
8

Vanaf het eerste gesprek tot aan de uitvoeringshandeling voor de verkoop, vriendelijk, duidelijk en eerlijk in de contacten.

Wim Poel
8

Kan altijd langs komen voor vragen

Anoniem
9

Goede adviezen en een open instelling. Resultaatgericht en dat merk je!

Toon & Mary-Ann de Bont
10

Dick van Amsterdam en Wim Lambers zijn erg vriendelijk en persoonlijk. Ze tonen beiden interesse in het huis en communiceren uiterst effectief. Ze zijn altijd bereikbaar.

8

Wij hebben een prima contact gehad met de makelaar.

Anoniem
7

-

Anoniem
8

Goed bereikbaar via telefoon en email.

N.Sely
9

mijn ervaring is erg goed

Terug
Recent bekeken